Det var nogle spændte, modige og meget engagerede skoler, der var mødt op til en dag, som både bød på vidensoplæg, leg med teknologi og masser af relationsdannelse på kryds og tværs af skoler og professionshøjskoler.

Efter en dag fyldt med nye input og indtryk trækker hver af de 12 skoler nu i arbejdstøjet for at blive klar til næste skoleår. Til det siger Pia Christensen, skoleleder på Lyngholmskolen:

Vi glæder os til at finde ud af hvordan vi kan folde det [Play@Heart] ud i vores ledelsesrum og hvad betyder det for vores ledelsespligt, med de tre principper, for vores medarbejdere, elever, men også i et forældreperspektiv. Og så glæder vi os til at være med i et projekt hvor vi skal udvikle det i fællesskab og øve os i at stille spørgsmål og ikke have svarene og helt vide hvad det munder ud i.

- PIA CHRISTENSENSkoleleder på Lyngholmskolen

Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start med skolerne, og vi glæder os usigeligt meget til at arbejde videre med disse 12 dygtige skoler. Skoler og UC’er samles igen d. 14. og 15. september til seminar.

Se videoen hvis du vil opleve lidt af stemningen og se højdepunkter fra dagen.