En legende tilgang til virtuel undervisning

Onsdag d. 13. maj var Playful Learning ambassadørerne samlet til et online seminar med fokus på at dele gode erfaringer med, hvordan en legende tilgang til virtuel fjernundervisning kan foregå.

Siden nedlukningen af samfundet tilbage i marts har online undervisning været hverdagskost for Playful Learning-ambassadørerne. Men det har ikke betydet, at eksperimenter med legende tilgange ikke har kunnet finde sted. Derfor mødtes ambassadørerne på tværs af landet for at dele deres gode erfaringer med at facilitere legende undervisning, som vover det uforudsigelige og opfordrer til aktiv deltagelse på en meningsfuld måde.

Ambassadører fra de seks professionshøjskoler havde meldt sig til at facilitere en fjernundervisningsaktivitet, som deres kollegaer kunne få lov til at afprøve og reflektere over og nytænke efterfølgende. Det blev til seks forskellige workshops, som har samlet deres erfaringer og inspiration på Padlets. Du kan se et udvalg af Padlets fra dagen lige her. Brug koden PL2020 for at få adgang:

Padlet 3

Padlet 4

Padlet 5

Padlet 6

Se lidt billeder fra seminaret her: