Nyheder

Invitation: Netværk for praksisnær forskning i leg og det legende

Playful Learning Forskning danner et nyt forskningsnetværk, der vil samle og udvikle forskningsfelterne inden for leg og legende tilgange på tværs af sektorer. Vil du være med?

Forsker du i leg, det legende og legende tilgange? Playful Learning Forskning ved forskningsleder og professor Helle Marie Skovbjerg, Designskolen Kolding, danner et nyt forskningsnetværk, der vil samle og udvikle forskningsfelterne inden for leg og legende tilgange. Målgruppen for netværket er forskere fra forskellige sektorer med en fælles forskningsinteresse i leg. Netværket mødes to gange årligt, og det er gratis at deltage.

Om netværket

Netværk for praksisnær forskning i leg og det legende er en platform, hvor du kan dele viden med fagfæller og skabe nye forbindelser. Du kan forvente udforskende og eksperimenterende workshops, som trækker på legens kvaliteter og giver dig inspiration til dit forskningsfelt. Du får også mulighed for at udbygge dit internationale netværk og skabe nye samarbejdsrelationer.

Vi forventer af dig, at du deltager udforskende og generøst, og at du kan lege med på præmissen om, at vi opbygger netværket – og skaber aktiviteterne i fællesskab. For at sikre meningsfulde forbindelser håber vi, at du vil forpligte dig til netværket.

Aktiviteter

Netværket mødes to gange om året, i oktober og marts, og skifter mellem at afholde aktiviteter på Københavns Professionshøjskole og på Designskolen Kolding.

  • 2. oktober 2024 kl. 10-16, Københavns Professionshøjskole
  • 26. marts 2025 kl. 10-16, Designskolen Kolding
  • 1. oktober 2025 kl. 10-16, Københavns Professionshøjskole
  • 25. marts 2026 kl. 10-16, Designskolen Kolding
  • 1. oktober 2026 kl. 10-16, Københavns Professionshøjskole

Program

Du modtager program for dagen, to uger inden vi mødes. Når vi samles d. 2. oktober 2024, vil du opleve keynote fra lektor Stine Ejsing-Duun, Aalborg Universitet. Du vil også møde andre stemmer fra netværket: lektor Pernille Hermann, Aarhus Universitet, professor Britta Timm Knudsen, Aarhus Universitet, post doc. Mathias Poulsen, Designskolen Kolding og professor Jan Kampmann, Roskilde Universitet.

Tilmelding

Tilmeld dig senest d. 6. september 2024.

Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig her